• Header-4.jpg

Transport van water & dranken

Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf voor water & dranken? Wat betreft de handel en export van water & dranken is Denkers International BV uw geprefereerde partner. Gebaseerd op jarenlange ervaring is het vereiste logistieke deel onze specialiteit. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de export van bier, water en andere dranken. 

Voor deze branche zijn onze voornaamste handelsroutes: Europa > Midden Oosten en Verre Oosten en Europa > Afrika met 40ft-standaardcontainers en 40ft-gekoelde zeecontainers (reefer containers). We vervoeren op jaarbasis meer dan 10 miljoen flessen mineraalwater, wat gelijkstaat aan 1500 TEU. Om een beeld te krijgen bij water & dranken kunt u denken aan: export van bier, mineraalwater, zuivelproducten etc. De bedrijven achter deze producten behoren tot de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld! 

Richten op de gehele logistieke keten

Om aan de behoeften en wensen van klanten te voldoen, moeten we ons richten op de hele logistieke keten, dus zowel op het financiële als het logistieke deel. De keten begint bij het laden van de goederen bij de leverancier of distributiecentra, loopt vervolgens richting geconsolideerde magazijnen/douane-entrepots, het stuffen van containers door onze geselecteerde partners, terminal activiteiten door de vervoerder, douaneformaliteiten bij de export, procedures aan boord van het schip en de afvaart. Naast alle operationele zaken is de papierstroom - of tegenwoordig de elektronische papierstroom - van het grootste belang. Die wordt altijd gedurende de hele transport operatie strikt gecontroleerd.

Wilt u meer informatie over transport van water en dranken of import bier?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven