• Header-4.jpg

Overlaadfaciliteiten Oostkust VS

Naast het transport van uw waardevolle lading van Europese havens naar Amerikaanse havens bieden wij een unieke service.

Direct na het lossen van het schip wordt uw zeecontainer naar een temperatuur gecontroleerde faciliteit overgebracht om uitgeladen te worden. Deze faciliteit ligt vlak naast de containerterminal. Uw gekoeld transport blijft zo op de juiste temperatuur. Uw lading wordt vanuit deze faciliteit rechtstreeks in een binnenlandse koelwagen geplaatst voor verder transport naar alle staten in Amerika.

Deze werkwijze stelt ons in staat om de zeecontainer direct terug te brengen naar de terminal waardoor er geen risico is op oponthoud en / of vertraging. Uw professioneel beschermde en verpakte lading zal dan ook zonder vertraging haar bestemming bereiken.

Mocht deze werkwijze van "een sneller en beter transport" u interesseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen. We geven u alle benodigde informatie en de bijbehorende kosten.

Offerte opvragen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven