• Header-5.jpg

Geconditioneerd transport

Voor het geconditioneerd transport van uw producten kunt u bij uw expeditiebedrijf Denkers BV terecht. Met geconditioneerd transport worden bederfelijke goederen vervoerd bij een gecontroleerde atmosfeer zodat uw producten niet onnodig aan kwaliteit verliezen. In de meeste gevallen gaat het bij ons dan om koeltransport, maar ook verwarmd transport is mogelijk. Bij geconditioneerd vervoer is het van groot belang dat de producten op tijd en onder de juiste condities geleverd worden. Daarom vormt de transporteur een sterke schakel binnen het integraal ketenbeheer. Wij vormen die schakel!

Geconditioneerd transport

U levert producten van kwaliteit. Natuurlijk wilt u dat deze kwaliteit gewaarborgt wordt en niet verloren gaat tijdens het transport. Om ervoor te zorgen dat bederf van bijvoorbeeld groente, fruit en andere producten tegen wordt gegaan, is specialistisch vervoer nodig in de vorm van gekoeld transport. Producten die vragen om geconditioneerd transport zijn onder andere:

  • Bloemen, bloembollen en planten (sierteelt)
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Zuivelproducten
  • Producten uit chemische- en pharmaindustrie

Reefer container

Geconditioneerd transport of gekoeld transport vindt plaats door middel van reefer containers of koelcontainers. Reefer is de vakterm voor containers voor temperatuurgevoelige goederen, specifiek voor goederen die gekoeld vervoerd moeten worden.

gekoeld-transport.jpg
vervoer-geconditioneerd-transport.jpg
geconditioneerd-vervoer.jpg

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor geconditioneerd transport of gekoeld vervoer?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven