• Header-1.jpg

Fruit transport

Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf voor uw fruit transport? Denkers BV is een expeditiebedrijf die zich richt op zowel de import als de export van goederen, waaronder groente- en fruit. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke eisen er worden gesteld aan het transport van dagverse producten als groenten en fruit. Met ons vakkundig personeel én modern materieel verzekeren wij dat uw producten op de juiste manier getransporteerd worden. Op deze manier heeft u hier geen omkijken naar en hoeft u zich niet druk te maken over het fruittransport.

Geconditioneerd transporteren van fruit

Door jarenlange ervaring weten we welke eisen er worden gesteld aan fruit transport. Dit zijn namelijk dagverse producten en het fruit moet goed geconditioneerd getransporteerd worden. Voor uw fruit transport bij Denkers BV hoeft u zich niet druk te maken over de aflever tijden of over de duurzaamheid van uw producten, wij regelen het voor u!

Internationaal fruit transport

We verschepen bijna 7000 stuks 40ft-koelcontainers naar diverse havens over de hele wereld. Dit laat zien dat we een toonaangevende speler zijn op het gebied van internationaal transport zoals fruit transport. We hebben solide overeenkomsten gesloten met toonaangevende rederijen (eersteklas vervoerders) zoals Maersk, Hapag Lloyd, APL, Evergreen enz. Hierdoor kunnen we concurrerende tarieven bieden voor alle belangrijke scheepvaartroutes / handelsroutes over de hele wereld en er zo zeker van zijn dat uw waardevolle lading op elke denkbare manier de optimale zorg krijgt.

Experts in fruit export

Ons gemotiveerde team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers biedt onze opdrachtgevers dagelijks uiteenlopende oplossingen in het complete traject van herkomst tot eindafnemer. We kunnen daarbij terugvallen op de jarenlange ervaring die we hebben. Bij ons kunt u terecht voor verschillende tranport diensten zoals:

gekoeld-transport.jpg
vervoer-geconditioneerd-transport.jpg
geconditioneerd-vervoer.jpg

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor fruittransport?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven