• Header-4.jpg

Fruit import

U bent op zoek naar een professional op het gebied van import van geconditioneerde lading als zijnde groente en fruit? Denkers BV ís die professional. Wij bieden u een compleet pakket aan logistieke diensten aan vanuit ieder land van herkomst, tot aan de ontvanger in ieder land binnen Europa. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd transport, dit is het bij een gecontroleerde atmosfeer vervoeren van bederfelijke goederen wat onnodig verlies van kwaliteit voorkomt.

Experts in fruit import

Ons gemotiveerde team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers biedt onze opdrachtgevers dagelijks uiteenlopende oplossingen in het complete traject van herkomst tot eindafnemer. We kunnen daarbij terugvallen op de jarenlange ervaring die we hebben. 

Fruit import Nederland

De internationale logistieke transportketen van fruit import begint bij het laden van de goederen. Dit wordt gevolgd door het afleveren bij geconsolideerde magazijnen/douane-entrepots, het stuffen van containers door onze geselecteerde partners, terminalactiviteiten door de vervoerder, douaneformaliteiten bij de export, procedures aan boord van het schip en de afvaart. Naast het operationele gedeelte is het erg belangrijk de (elektronische) papierstroom bij te houden. We controleren die altijd strikt gedurende de hele transportoperatie.

gekoeld-transport.jpg
vervoer-geconditioneerd-transport.jpg
geconditioneerd-vervoer.jpg

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor fruit import?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven