• Header-2.jpg

Export

Bent u op zoek naar een internationaal expeditiebedrijf? Denkers BV is een expeditiebedrijf die zich richt op zowel de import als de export van goederen. Door jarenlange ervaring weten we welke eisen er worden gesteld aan het internationale transport van goederen. Uw transport is bij Denkers BV in veilige handen. U hoeft u zich niet druk te maken over de aflevertijden, of uw producten gekoeld aankomen, wij regelen het voor u!

We verschepen bijna 7000 stuks 40ft-koelcontainers (reefers) naar diverse havens over de hele wereld. Dit laat zien dat we een toonaangevende speler zijn op het gebied van internationaal transport. We hebben solide overeenkomsten gesloten met toonaangevende rederijen (eersteklas vervoerders) zoals Maersk, Hapag Lloyd, APL, Evergreen enz. Hierdoor kunnen we concurrerende tarieven bieden voor alle belangrijke scheepvaartroutes / handelsroutes over de hele wereld en er zo zeker van zijn dat uw waardevolle lading op elke denkbare manier de optimale zorg krijgt.

Marktleider scheepvaartsector

Wij zijn een toonaangevende speler op het gebied van export en import over zee. Containertransport in de scheepvaart vindt plaats door middel van zeecontainers. We exporteren wereldwijd een grote diversiteit aan goederen. Zo zijn we actief in het transport van groenten en fruit, transport van trekkers en andere machinerie, bloembollen export en import, bier export en nog veel meer. We zijn op dit moment dé marktleider in het transport van bloembollen.

Export diensten

Voor exporttransport(en) bieden we de volgende diensten:

  • Voortransport met generatorsets
  • Combineren van goederenstromen voor ontvangers
  • Douaneformaliteiten
  • Afhandeling kredietbrieven en documentaire incasso's
  • Luchtvracht in samenwerking met partners
  • Transportverzekering / zeeverzekering
  • Advies voor het laden / stuffen van zeecontainers om kwaliteitsverlies te voorkomen
"We verschepen bijna 7000 stuks 40ft-koelcontainers naar diverse havens over de hele wereld."

Wilt u gebruik maken van onze export diensten zoals bijvoorbeeld fruit transport?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven