• Header-3.jpg

Projectexpeditie

Projectexpeditie is niet alleen een kwestie van het charteren van een schip voor de projectlading. Het is een totaalconcept dat is afgestemd op de behoeften van de klant.

De afdeling Projectexpeditie binnen Denkers International biedt haar klanten een totaalconcept voor transport, van de fabriek tot aan de uiteindelijke installatie op de projectlocatie. Dit concept is gebaseerd op vele jaren van theoretische, commerciële en praktische ervaring in het organiseren en transporteren van extra grote vracht en (extreem) zware projectlading.

Route onderzoek

De afdeling Projectexpeditie heeft uitgebreide internationale ervaring met alle aspecten van projectexpeditie, waaronder: het onderzoeken van routes voor extra grote en zware projectlading. Route onderzoeken kunnen over de hele wereld worden uitgevoerd. Er wordt een gedetailleerd verslag opgesteld van alle mogelijke routes van de fabriek tot aan het uiteindelijke werkterrein, inclusief alle obstakels onderweg. Daaruit worden conclusies getrokken en kostenefficiënte aanbevelingen gedaan.

Maak gebruik van onze diensten

Wij bieden een totaalconcept. We verzorgen het hele transport, van begin tot eind. Wilt u Denkers BV inschakelen voor transport en logistiek? Hier vindt u meer informatie over de verschillende dienstend die wij aanbieden.

"De afdeling Projectexpeditie binnen Denkers International biedt haar klanten een totaalconcept voor transport."

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven