• Header-2.jpg

Container transport

Bent u op zoek naar een expeditie- en transportbedrijf voor uw container transport? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Met een team van zeer ervaren mensen die op elkaar zijn ingespeeld en de zaak een warm hart toedragen, slagen wij er bijna altijd in onze opdrachtgevers een passende oplossing te bieden. 

Import en export van zeecontainers

Denkers BV is een transportbedrijf die zich richt op zowel de import als de export van goederen via zeecontainers. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke eisen er worden gesteld aan het transport van verschillende goederen. Met ons vakkundig personeel én modern materieel verzekeren wij dat uw producten op de juiste manier getransporteerd worden. Op deze manier heeft u hier geen omkijken naar en hoeft u zich niet druk te maken over uw container transport.

Internationaal transport

We verschepen bijna 7000 stuks 40ft-koelcontainers naar diverse havens over de hele wereld. Dit laat zien dat we een toonaangevende speler zijn op het gebied van internationaal transport. We hebben solide overeenkomsten gesloten met toonaangevende rederijen (eersteklas vervoerders) zoals Maersk, Hapag Lloyd, APL, Evergreen enz. Hierdoor kunnen we concurrerende tarieven bieden voor alle belangrijke scheepvaartroutes / handelsroutes over de hele wereld en er zo zeker van zijn dat uw waardevolle lading op elke denkbare manier de optimale zorg krijgt.

Experts in container transport

Ons gemotiveerde team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers biedt onze opdrachtgevers dagelijks uiteenlopende oplossingen in het complete traject van herkomst tot eindafnemer. We kunnen daarbij terugvallen op de jarenlange ervaring die we hebben. Bij ons kunt u terecht voor verschillende tranport diensten zoals:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor container transport?

Neem contact op

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven