• Header-5.jpg

Denkers Chile

Denkers Chile S.p.A. is de vertegenwoordiger van Denkers Shipping b.v. voor Chili en Latijns-Amerika. Wij zijn een innovatieve onderneming die zich toelegt op het internationale goederenvervoer over zee, land en door de lucht, waarbij een kwalitatief zeer hoogwaardige dienstverlening aangeboden wordt.

Ons bedrijf biedt haar internationale klanten uitgebreide logistieke service, waarbij de responstijd optimaal is in elke fase van het logistieke proces. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons uitgebreide netwerk van goed opgeleide en geselecteerde bedrijven waar wij mee samenwerken, o.a. vervoerders, douane agentschappen en rederijen.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de diverse stadia van de logistieke processen. Wij kunnen op grond hiervan uw strategische partner zijn en meerwaarde toevoegen aan uw onderneming en uw logistieke processen.

Wij, Denkers Chile, zoeken erkenning door het verstrekken van logistieke oplossingen, afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers, door snel en alert te reageren op elk detail van het logistieke proces.

Wij heten u welkom in onze internationale kring van tevreden klanten en nodigen u uit om kennis te maken met ons niveau van dienstverlening.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven