• Header-3.jpg

AEO-Gecertificeerd

Denkers BV is door de Nederlandse douane AEO-gecertificeerd. Als toonaangevend expeditiebedrijf hebben we ervoor gekozen om de meest uitgebreide versie van het AEO-certificaat te behalen.

AEO gecertificeerd

Dit betekent dat met een gecombineerd certificaat AEO-douanevereenvoudigingen en AEO-veiligheid, uw transportgoederen bij ons in betrouwbare handen zijn. Dit gecombineerde certificaat heeft Denkers BV verkregen omdat we voldoen aan de douanevoorschriften en aan de eisen ten aanzien van administratie, solvabiliteit en veiligheid. Als u uw transport door ons laat regelen, zorgen wij voor een snellere en veiligere afhandeling. Met Denkers BV als uw expeditiebedrijf betreedt u automatisch de wereld van vrijgestelde en snellere procedures omdat we als betrouwbare partner van de douaneautoriteiten binnen de EU erkend en beschouwd worden.

De voordelen voor u

Dankzij de AEO-certificatie zullen uw transportgoederen bij de douaneautoriteiten voorrang krijgen. Er zullen minder fysieke en administratieve inspecties worden uitgevoerd dan wanneer u voor een niet-gecertificeerd transportbedrijf kiest. Dit resulteert in een soepelere en snellere logistieke afhandeling en minder administratie, wat uiteindelijk tot een veiligere logistieke keten leidt. Denkers BV was een van de eerste transportbedrijven die door de douaneautoriteiten volledig gecertificeerd zijn. Dat levert u, de klant, duidelijke voordelen op in termen van kosten en tijd. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Telefoon 0031 (0)788 907222
Fax 0031 (0)788 907233
E-mail 
info@denkersbv.nl

Scroll naar boven